InformAsic AB Utveckling av hårdvara och säkerhet för inbyggda system
  • Swedish
  • English

Search

Hem          Designhus - Konsult          IP Cores          Press          Om oss          Kontakt
 
Designhus - Konsult
Vi hjälper dig att utveckla inbyggda lösningar Skriv ut

Du kanske behöver en demonstrerbar prototyp, förbättra en befintlig produkt eller utveckla en helt ny. Kanske du behöver korta ner tiden “time-to-market”. Eller vill skapa en möjlig intäkt av en produktidé som blivit liggande.

Detta kan vi hjälpa dig med. De inbyggda system vi utvecklar är kundspecifika och mycket varierande. Förutom att vi är specialister på microprocessorer och FPGA har vi ofta arbetat inom områdena snabb datakommunikation, avancerade mätsystem och automation.

application areas b.gif

 

 

 

 

 

Vi är innovativa utvecklare som alltid försöker ta fram lösningar som kan ge en betydande effekt och skapa ett positivt resultat i våra kunders verksamheter. Vi kan ansvara för hela utvecklingen, från koncept till framtagning av en färdig produkt, men också assistera ditt eget utvecklingsteam genom att tillhandahålla erfarna utvecklare för specifika delar av utvecklingsarbetet. Vi erbjuder även utbildning inom FPGA-området.

kontakta oss när du vill få hjälp med att utveckla innovativa och kostnadseffektiva lösningar för inbyggda system.

 

Andra nyheter

© InformAsic AB    ·    Hugo Grauers Gata 3B    ·    SE-411 33 Göteborg    ·    Sweden    ·    +46 31 685490    ·    info@informasic.se